Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Предприемачество в TechnoMagicLand

   

13.05.2019

 

Предприемачество в TechnoMagicLand

 

news_52

Студенти от Стопански Факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, в рамките на курс по Предприемачество – част от обучението по програма Бизнес администрация, посетиха Детски интерактивен център TechnoMagicLand. Идеята за създаването на центъра стратегическа и тактическа рамка, бяха представени от изпълнителния директор – инж. Ангел Бъчваров. Предизвикателствата на тактическо и оперативно равнище, както и живата интерактивна експозиция, бяха представени от Алексей Потебня.

Бъдещите мениджъри се запознаха с основните аспекти и предизвикателства пред българската софтуерна компания ТехноЛогика и София Тех Парк за реализирането и управлението на проекта.

Посещението стана основа за последващ анализ и оценка на проекта TechnoMagicLand, в контекста на съвременната теория и практика на предприемачеството. Изразяваме увереност в прецизността и високото качество на научната работа, предвид обстоятелството, че работата на студентите се ръководи от проф. д-р Десислава Йорданова – водещ експерт и специалист в областта на предприемачеството.

В рамките на срещата се засегнаха и въпроси, свързани с потенциални възможности за по-задълбочено сътрудничество между Стопански факултет и TechnoMagicLand.