Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Предприемачески успех за Илиян Ковачев, възпитаник на Стопанския факултет: Ilyan.com преминава в ръцете на мултинационален инвестиционен фонд

   

10.09.2015

Снимка: Karieri.bg

 

От 1 септември 2015 г. Ilyan.com, една от водещите дигитални агенции в България, е част от групата компании, собственост на Opera Group. Мултинационалният инвестиционен фонд е фокусиран главно върху дружества в TMT сектора (технологии, медии и телекоми).

 

Фондът инвестира капитали, know-how, международна мрежа и квалифициран човешки ресурс, с които подпомага развитието на прогресивни идеи и бизнеси, за да се прeвърнат те в лидери на пазара.

 

„След промяната на собствеността лидерите на екипи в отделните страни и служителите на компанията ще запазят своите позиции”, коментира Илиян Ковачев, основател и криейтив директор на Ilyan.com. „Целта е да доразвием силните страни на агенцията, като добавим пакет от иновативни услуги в едно с по-висок стандарт на обслужване. Очакваме след сделката пред нас да се открият и възможности за навлизане в нови пазари”, допълва Илиян, цитиран в съобщение на компанията.

...

Източник: Investor.bg

 

Статия за Илиян Ковачев в Karieri.bg