Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Покана към студентите на Стопанския факултет от Френско-българската търговска и индустриална камара за French Tech срещи на 30-ти май 2019

   

17.05.2019

download
BULAGRIE2018_01

 

 

 

По повод получаването на лейбъл "French Tech" за София от френското министерство на икономиката , Френско-българска търговска и индустриална камара кани всички студенти и преподаватели на Стопанския факултет на СУ да се присъединят към следващите French Tech срещи на 30-ти май от 18:30 ч. в Generator, бул. "Черни връх" 47, вход "Изток", Бизнес център "Витоша".

Инициативата, която стартираха няколко френски предприемачи, с подкрепата на Френско-българската търговска и индустриална камара и Посолство на Франция в България , се увенча с успех и с гордост можем да кажем, че София е динамично развиващ се и притегателен център за иновативни и старт-ъп компании, които могат успешно да се развиват у нас и да произвеждат продукти с висока добавена стойност.

 

Предварителна програма:

- Откриване от Адриан Баки, председател на клуб CCI French Tech Start-Up Club, Стефан Делайе, председател на ФБТИК, Весела Тодорова-Мозеттиг, директор на ФБТИК

- Изявление на г-н Кристоф Де Мил, финансов директор на Обединена българска банка

- Демонстрация на платформата на 3DExperience от Чавдар Георгиев, Директор на Dassault Systèmes България

- Нетуъркинг коктейл

 

Очакваме Ви!

 

Ако желаете да се запознаете с фирмите и се интересувате от нови професионални предизвикателства - не се колебайте да се свържете с нас!

 

Необходима е предварителна регистрация на мейл: info@ccifrance-bulgarie.org ; 02/981 08 64