Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Отворена дискусия с гост-лектори от ABLE (Асоциацията на българските лидери и предприемачи)

   

17.11.2022

 

Утре, 18 ноември, от 12:15 до 14:00 ч. в зала 524 на Стопански факултет ще се проведе отворена дискусия с гост-лектори от ABLE (Асоциацията на българските лидери и предприемачи). По време на дискусията младите професионалисти, възпитаници на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, ще разкажат повече за своя професионален път от завършването на университета до изграждането на успешен собствен бизнес. Няма да скрият предизвикателства, през които са преминали, както и какво им е помогнало по пътя на успеха.

ABLE Activator 2023 Event Cover (3)

С радост отправяме покана към всички, които имат интерес към сферата на предприемачеството като алтернативен кариерен път. По време на събитието ще разберете кои са ABLE, както и повече за предприемаческата програма ABLE Activator.

 

В дискусията ще се включат:

  • Георги Демирев, основател и CEO на ocenime.bg, активен член на ABLE и ментор в ABLE Activator;
  • Виктория Викторова, основател и CEO на PressStart, LayAlt, MindFit, участник в ABLE Activator 2020;
  • Калин Димитров, член на Борда на ABLE, участник в ABLE Activator 2020.

 

___________________

За организаторите:

„Асоциацията на българските лидери и предприемачи” е неправителствена организация, основана през 2011 г. от алумни на програмата „Младите Лидери на България” (Bulgarian Young Leaders Program) на Фондация „Америка за България“.

ABLE e активна общност от над 350 млади хора, обединени от мисията да вдъхновяват лидерството и да насърчават положителната промяна в България. Проектите ни са свързани с менторски обучения на ученици, предприемачески курсове за студенти, млади професионалисти и хора с разнообразен опит, както и организиране на събития с цел насърчаване на предприемаческата активност.