Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / На 10-ти март се проведе Ден на отворените врати в СУ „Св. Климент Охридски“

   

15.03.2024

 

На 10 март 2024 г. се проведе Ден на отворените врати в СУ „Св. Климент Охридски“. Събитието бе организирано от Студентски съвет и в представянето на университета участваха всички 16 факултета.

Стопанският факултет бе представляван от студенти от различните бакалавърски специалности. Освен тях в инициативата се включиха Бизнес клубът и Кариерният център. Заедно, представителите на Стопанския факултет, успяха да разкажат за бакалавърските програми, различните проекти, които организира факултетът, както и за възможностите за реализация.

Untitled design (9)

Събитието отчете голям интерес от страна на гостите, а представителите на Стопанския факултет опитаха да помогнат и да насочат всички присъстващи към правилната специалност според техните интереси.

При допълнителни въпроси от страна на учениците и бъдещи студенти, те могат да се обърнат към администрацията на факултета.