Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / KPMG Bulgaria проведе специален бизнес куиз „Audit is exciting“

   

21.03.2024

 

За втора поредна година KPMG Bulgaria организира поредицата „Audit is exciting”, в рамките на която студентите от Стопански факултет се запознаха със значимостта на одиторската професия и по-специално с оценяването на бизнес рисковете като част от одиторската проверка.

1-min

Във втората част на лекцията студентите бяха предизвикани да решат групов бизнес куиз. Тяхната задача беше да влязат в ролята на одитора и да идентифицират рисковете и финансовите позиции, върху които тези рискове имат ефект в динамичния автомобилен бранш. Два екипа демонстрираха впечатляващи умения и критично мислене в решаването на куиза, което ги отличи от останалите. За тяхната успешна екипна работа те получиха специални награди и сертификати.

2-min

Благодарим на KPMG Bulgaria за ангажираността им в развитието на бъдещите професионалисти в областта на одита и за това, че направиха одита вълнуващ и интересен за всички студенти.