Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Информация за държавната изпитна сесия за ОКС „магистър“ към катедра „Икономика“

   

05.09.2022

 

Държавният изпит за МП „Икономика и право“, МП „Икономика и финанси“ и МП „Митнически и данъчен контрол“ ще се проведе на 7.09.2022 г. (сряда) от 10:00 ч. в сградата на Стопанския факултет. В деня на държавния изпит ще бъдат публикувани списъци на студентите за разпределението по зали.

 

Общи инструкции:

  • Държавният изпит се провежда чрез Системата за електронно обучение e-learn. Предварително подгответе и проверете Вашето потребителско име и парола за достъп. Без тях не може да влезете в системата!

 

Ако нямате достъп до своето потребителско име и парола или те не Ви позволяват достъп до e-learn, моля свържете се своевременно с Инспектор „Магистри“.

 

Само записани студенти в посочения електронен курс могат да се явят на държавния изпит!

  • Държавният изпит за трите магистърски програми е с продължителност 90 минути. Стартирането на съответните изпити по магистърски програми е на посочения по-горе web адрес в Системата за електронно обучение. При изтичане на времето, изпитът автоматично се затваря.

 

Желаем ви успех!

Катедра „Икономика“

1BG