Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Гост-лекция с участието на Камен Славов, член на Съвета на директорите на ФМФИБ

   

14.11.2022

 

На 15 ноември, вторник, от 11:30 ч. в зала 304 на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ ще се състои гост-лекция пред студенти от магистърската програма „Иновации и дигитална трансформация на агробизнеса“ с участието на Камен Славов, член на Съвета на директорите на ФМФИБ.

15 ноември, вторник, от 1000 ч. в зала 304 на Стопанския факултет(1)

Камен Славов се присъединява към Съвета на директорите на ФМФИБ след като пет години ръководи отдел „Финансови инструменти“. Преди да стане част от екипа на Фонда, Камен Славов заема длъжността мениджър „Корпоративно финансиране“ в KPMG на Балканите. Консултирал е клиенти както в частния, така и в публичния сектор в региона, с фокус върху проекти в областта на инфраструктурата, финансовите услуги и телекомуникациите.

Заемал е ключови позиции в местното дружество на водеща в Централна и Източна Европа банкова група, придобивайки опит в областта на финансовия анализ и рейтинговането на големи корпоративни клиенти. Преди това се е занимавал с кредитирането на малки и средни предприятия. Камен преподава финансови инструменти като международен обучител към ESI Funds Academy.

Камен Славов е магистър по бизнес администрация от INSEAD (Франция) и има бакалавърска степен по счетоводство от УНСС.

Лекцията е отворена за всички желаещи.