Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Гост-лекция с участието на Борислав Богданов, ръководител на отдел „Риск и мониторинг“ в Национален гаранционен фонд

   

14.11.2022

 

На 15 ноември, вторник, от 10:00 ч. в зала 304 на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ ще се проведе гост-лекция пред студенти от магистърската програма „Иновации и дигитална трансформация на агробизнеса“ с участието на Борислав Богданов, ръководител на отдел „Риск и мониторинг“ в Националния гаранционен фонд.

15 ноември, вторник, от 1000 ч. в зала 304 на Стопанския факултет

Борислав Богданов e завършил специалност „Маркетинг“ и магистърски програми по „Бизнес администрация“ и „Финансов мениджмънт“ в УНСС. Работи в банковия сектор от 2006 г., първоначално като експерт кредититране на МСП и експерт Проблемни вземания. От 2013 г. е част от екипа на Националния гаранционен фонд като експерт Бизнес развитие, а от 2015 г. ръководи и отдел „Риск и мониторинг“.

Участва в разработването и прилагането на гаранционните схеми в подкрепа на предприятия от сектор „Селско, горско и рибно стопанство“, както и в гаранционните инструменти на дружеството за собствен риск.

Лекцията е отворена за всички желаещи.