Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Екипът на PwC подкрепи образователния процес в Стопанския факултет с поредица от инициативи

   

11.07.2019

 

Екипът на PwC подкрепи образователния процес в Стопанския факултет с поредица от инициативи

 

1

 

През изминалата академична година екипът на PwC България подкрепи образователния процес в Стопанския факултет с редица инициативи в рамките на подписаното между двете страни споразумение за сътрудничество.

 

2

 

Наред с изнесените гост-лекции от водещи професионалисти в областта на счетоводството и одита, екипът на PwC България стартира иновативна практика за провеждане на регулярни безплатни обучения на тема „Меки умения“. Първото издание беше посветено на набиращата все по-голяма популярност тема „Social Styles“ с водещ лектор Свилен Панков - HR мениджър на PwC България и част от PwC CEE Executive Coaches.

 

3

 

Всички студенти, взели участие в обучението, имаха възможност да получат кариерна консултация от г-н Панков, както и насоки за следващи стъпки в професионалното си развитие.

 

4

 

Не на последно място, през изминалата година компанията подкрепи библиотечния фонд на Стопанския факултет с дарение на специализирана литература.

 

5