Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Доц. д-р Савина Михайлова проведе преподавателка мобилност по „Еразъм+“ и изнесе лекции на тема „Върховенството на закона и управление на средствата на ЕС“ в Университета в Риека, Хърватия

   

09.06.2023

 

В началото на месец май доц. д-р Савина Михайлова проведе преподавателка мобилност по програма „Еразъм+“ и изнесе лекции на тема „Върховенството на закона и управление на средствата на ЕС“ във Факултета по туризъм и хотелиерство на Университета в Риека, Хърватия. По време на визитата си, доц. Михайлова проведе срещи с проф. Горан Каранович и представители на международния отдел на университета с цел задълбочаване и развитие на партньорските връзки със Стопанския факултет.

Tourism_Slider

Факултетът по туризъм към Университета в Риека възниква през 1960 година и се основава на дългогодишното развитие на висшето образование в областта на икономиката и туризма в Хърватия. Визията му е да бъде лидер във висшето образование, научните и професионалните изследвания в областта на туризма, хотелиерството и устойчивото развитие в Хърватия и региона. Днес, той продължава своето развитие в областта на научните изследвания като целта му е през следващите години да затвърди позицията си на високоуважавана институция за висше образование в областта на туризма, хотелиерството и устойчивото развитие в Хърватия.