Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Доц. д-р Иван Ангелов изнесе цикъл от лекции и семинарни занятия в Университета в Билбао UPV/EHU University of the Basque Country

   

17.05.2022

 

Доц. д-р Иван Ангелов от Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ изнесе поредица от лекции в Университета в Билбао UPV/EHU University of the Basque Country, Испания, в рамките на програмата за преподавателска мобилност Еразъм+.

imgonline-com-ua-CompressToSize-yivU6musswBY8wPo

В периода 9-13 май доц. Ангелов гостува на испанския университет и дискутира със студентите по мениджмънт от II и III курс водещи теоретични постулати и актуални тенденции от практиката в областта на стратегическото управление, международните бизнес стратегии, финансовия мениджмънт, лидерството и корпоративната сигурност. В допълнение, българският учен представи Стопанския факултет като възможност за реализиране на мобилност с цел обучение или преподаване в рамките на програма Еразъм+, както и част от международните проекти, които Стопанският факултет изпълнява, в това число SCHOLARNET, UniverCity и др.

kkkk

Зам.-деканът на Факултета по икономика и бизнес Иманoл Мозо приветства българския гост-лектор и проведе работна среща за обсъждане на идеи за сътрудничество между двата университета.

Посещението от доц. д-р Ангелов на испанския университет е част от дейностите, включени в стратегията за засилване на международното сътрудничество с водещи чуждестранни университети и устойчиво развитие на съвместните дейности в академичен и изследователски план.