Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Деница Гаврилова и Иван Пантелеев: гост-лектори в курса по Маркетинг (5 ноември)

   

07.11.2016

 

На 5 ноември в курса по „Маркетинг” за 4 курс от бакалавърската програма Деница Гаврилова, докторант на катедра Стопанско управление изнесе лекция за „Потребителското преживяване в интернет среда”. Бяха демонстриране практически казуси и беше проследена еволюцията в присъствието на потребителя в дигиталния маркетинг. Деница има опит във водещи рекламни и медийни агенции, както и в Мтел.

thumbnail_deni1
thumbnail_deni2

 

На 5-ти ноември, гост-лектор в курса по “Дигитален маркетинг” беше Иван Пантелеев, възпитаник на Стопански факултет и партньор в една от най-новите и бързо развиващи се дигитални агенции в България - Xplora.bg . Иван има дългогодишен опит в управлението на дигитални проекти на българския и международните пазари. Той сподели пред студентите: какво за него е дигитален маркетинг, как се създават успешни кампании и как се управляват. Показа и обсъди със студентите успешни кампании, които е реализирал на българския пазар.

thumbnail_ivan1
thumbnail_ivan2