Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Академия „Иновации в агробизнеса: готови за бъдещето“ ще се проведе в периода 26 - 28 март

   

13.03.2024

 

Академия „Иновации в агробизнеса: готови за бъдещето“ ще се проведе в периода 26-28 март 2024 г. в литературен клуб „Перото“, НДК, София. За втора поредна година форумът „Академия „Иновации в агробизнеса“ се провежда съвместно със Стопанския факултет към Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Lider.bg, ЕЕN – България и Фондация „Приложни изследвания и комуникации“, Клийнтех България, Професионална асоциация по роботика и автоматизация и иновации (PARAi), BESCO, София Тех парк, Health and Life Sciences Cluster Bulgaria. Медийни партньори са БНР – Радио София, SeeNews, SeeNext, TLL медия, 3e-news, CEO Forum, Profit.bg, сп. Българска наука, Internet Media Group и др.

Untitled design (8)

Снимка: Фондация „Приложни изследвания и комуникации“

Академията надгражда и допълва обучението в магистърска програма „Иновации и дигитална трансформация на агробизнеса“ към Стопанския факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Тази година форумът събира новатори в агросектора и в хранително-вкусовата промишленост, заедно с предприемачи, експерти, представители на научните среди, медии от сферата на високите технологии, дигитализацията, изкуствения интелект, рисковото и публично финансиране и проектната дейност.

Участието е безплатно, с предварителна регистрация на този линк: https://t.ly/4BDac

Линк към програмата.

Очаквайте целодневни изложения на фирми, университети, подкрепящи бизнес организации, клъстери, специализирани модули с презентации и демонстрации на продукти, технологии, услуги в сферата на финансирането, изкуствения интелект и киберсигурност, възможностите за партньорство, взаимодействието наука – бизнес.

4 обучения и работилници ще ви помогнат да изпреварите конкурентите по отношение на проектното кандидатстване по национални и по европейски програми в сферата на е-търговията и за изграждането на печеливш бранд и позициониране в онлайн среда.

Обученията и консултациите с експерти на АГРОХъб.бг ще са от полза за всички професионалисти и собственици на бизнеси в сферата на агробизнеса и хранително-вкусовата промишленост.

Очаквайте три вечерни събития. На 26 март ще се проведе дискусия „Моят път в бизнеса“ с участието на предприемачи в секторите от различни поколения и модератор Лили Големинова, водеща на предаването за култура, иновации и градски истории „Радиокафе“ по Радио София.

С удоволствие приветстваме отново „Технологии в бара“ (Tech Pub) на PARAi на 27 март.

На 28 март Гала вечерта „Жените в агробизнеса: защото те могат“ под егидата на Lider.bg ще покаже този сектор от различна гледна точка.

Можете да следите новини за събитието във Facebook и LinkedIn.