Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Международна дейност / Програма Еразъм

   

 

Стопанският факултет е факултетът, в който се обучават най-много Еразъм студенти в целия Софийски университет. Основни причини за това са голямото разнообразие от бакалавърски и магистърски курсове, предлагани на три езика – английски, немски и френски, както и високият професионализъм на всички ангажирани преподаватели. През учебната 2023/2024 г. се предлагат 71 дисциплини за Еразъм студенти.

В рамките на програма „Еразъм+“, Стопански факултет има споразумения с 67 университета с партньорски държави – списък с университети може да намерите тук.

През 2023/2024 г. по проект 2022-1-BG01-KA171-HED-000076603, има сключени договори с Университета в Елбасан, Албания и с Университета Сейнт Йосиф в Бейрут, Ливан - списък с подробна информация за партниращи държави може да намерите тук.

Програма „Еразъм+“ насърчава гражданската ангажираност на обучаващите се и служителите с включването им като активни граждани преди, по време и след участието им в мобилност. Възползвайте се от възможността да натрупате незабравими изживявания, да обогатите знанията си за нови култури, да придобиете нови приятели и познати и безценен академичен опит.

Кандидатстването се осъществява в платформата http://erasmus.uni-sofia.bg/, а достъпът до нея е с потребителско име и парола от СУСИ.

Пълна информация за програма „Еразъм+“ може да намерите тук.