Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Клубове и центрове / Студентски клуб "Спектър" / Новини от студентски клуб "Спектър" / Клуб „Спектър“ посреща Димитър Калбуров

   

19.04.2017

 

Клуб „Спектър“ посреща Димитър Калбуров

Автори: Ивелина Василева и Лиляна В. Георгиева

 

1

На 06.04.2017г. ни гостува Димитър Калбуров , който ни е добре познат със своите увлекателни разкази и стихове от "Пощенска кутия за приказки". Макар да имахме доста предизвикателства по време на събитието, успяхме да се справим с тях и вярваме, че всички определено се забавлявахме страшно много!

2

Димитър Калбуров успя да ни развесели с разказите си и непрекъснато разведряваше обстановката с шегите си-смехът и честите аплаузи станаха емблематични за събитието, а зала 200 едва побра гостите. По традиция на клуба, двама късметлии спечелиха книгите „Мамка му“ и „Помниш ли“ с автограф лично от автора.

3

След успешното въвеждане на платформата за анонимни въпроси, от клуб „Спектър“ решихме да я използваме за всички наши събития за улеснение на гостите ни. Благодарение на това имаше множество интересни и провокативни въпроси, зададени както анонимно, така и лично.

Събитието се предаваше на живо във „Фейсбук,“ така че пропусналите могат да открият видеото в профила на клуба: https://goo.gl/uhkblz . J

4

Благодарим на всички за присъствието ви - радваме се, че успяваме да отговорим на вашите интереси! Благодарим и на Димитър за страхотните разкази, откровените отговори и търпението!

Повече снимки от събитието може да видите в профила на Клуб "Спектър" във Flickr: goo.gl/Q8fzk0

Видео от събитието: https://goo.gl/uhkblz