Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Катедри и Академичен състав / Катедри / Икономика / Преподаватели - Катедра Икономика / Проф. д-р Теодор Седларски / НОВО от проф. д-р Теодор Седларски / Стопанският факултет е представен на салон "Обучение и професионална реализация", организиран от Френския институт в България и Агенция Campus France Париж (26 и 27 октомври 2018)

   

26.10.2018

На 26 и 27 октомври 2018 г във Френския институт в София се провежда салон «Обучение и професионална реализация», организиран от Френския институт в България и Агенция Campus France Париж. В рамките на форума се провеждат срещи на представители на франкофонските програми в България и френски висши учебни заведения. Осъществява се директен контакт със студентите и се съдейства за развитие на междууниверситетското сътрудничество.

2
7

 

Представителите на Стопанския факултет, доц. Т. Седларски, доц. М. Йовоган, доц. С. Георгиева, А. Ризова, Е. Николова участват активно в дискусиите за сключването на договори за двойна европейска диплома.

9
8
6