Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Услуги за студенти / Новини / Кандидатствай за най-предизвикателната програма по предприемачество в България ABLE Activator

   

24.10.2022

 

Знаеш ли, че и тази година от ABLE (Асоциацията на българските лидери и предприемачи) избираме 30 участника за предприемаческата ни програма, за да преминат през серия от интерактивни семинари и работилници с много практически задания?

Ако някога си имал идея или искаш да се присъединиш към екип с идея и да развиеш своя бизнес нюх, това е ТВОЯТА ВЪЗМОЖНОСТ! Ти можеш да си един от тях! ABLE Activator е интензивна предприемаческа програма, която си поставя за цел да развие предприемаческите и лидерските умения на 30 проактивни и амбициозни студенти и млади професионалисти на възраст от 20 до 35 години. Петото издание на програмата стартира на 3 февруари 2023 г.

thumb

Срок за кандидатстване: 11 декември 2022 г. на https://activator.bg/apply/

В рамките на 6 уикенда ти и всички останали ще получите практическото знание от първа ръка от най-изявените представители на стартъп екосистемата в страната (основателите на Telerik, Telerik Academy, Shkolo, ESCREO, Dronamix, Out2Bound, Harmonica, BESCO, Eleven Ventures, LAUNCHub Ventures), а също така от лидери на иновативни корпорации и международно признати организации (UBB, Salesforce, Dynamo Software, Ligna Group и други). Програмата е базирана изцяло на метода на учене чрез преживяване с много практически задачи и симулации, за да добиете увереността, необходими да шлифовате идеите си и да поемете по своя предприемачески път. А след успешно завършване ще имате възможността да се станете част от общността на ABLE.

Предвидени са 5 пълни студентски стипендии. Ако си студент, екипът на програмата ще се свърже с теб в последствие за допълнителна информация. Не допускай нищо да застане на пътя ти!

Ако нещо те притеснява или имаш въпрос, пиши на info@activator.bg

Повече за дните на провеждане и отделните модули: https://activator.bg/program-overview/