Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / FEBA Alumni Club / Новини от Алумни клуба / Лекция по случай 20 години FEBA Alumni Club: „Разговор за Европа: Моите 15 години в Европейската комисия“ на Константин Лозев, Алумни Випуск 2004

   

08.05.2024

 

На 10 май, от 15 ч. в зала 200 на Стопанския факултет, ще се проведе специалната лекция „Разговор за Европа: Моите 15 години в Европейската комисия“ на Константин Лозев – Алумни Випуск 2004 и Policy Expert в DG TAXUD на Европейската комисия.

Г-н Лозев ще разкаже на аудиторията за кариерния си път в Европейската комисия, как наученото в Стопанския факултет е било полезно за реализацията му, и какви са кариерните възможности в Комисията. В края на лекцията ще бъде отделено време за въпроси и кариерни съвети за студентите на Стопанския факултет.

Lecture_Lozev_20Y_FEBA_Alumni_10May2024_v1

Лекцията е част от събитията по случай втория юбилей на Сдружението на завършилите Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ (FEBA Alumni Club). Каним всички настоящи и завършили студенти, както и приятелите на Стопанския факултет и FEBA Alumni Club.

Следете официалния сайт на FEBA Alumni Club за новите дейности и събития, свързани с 20-годишнината на Сдружението на завършилите Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.