Начало / Новини / Календар / Летен научен семинар 2021г. на тема „Да преосмислим средата ни в един пост-ковид свят"

Аула, Софийски университет "Св. Климент Охридски"

На 14, 15 и 16 юли 2021 г. Специализираният институт на Франкофонията по администрация и мениджмънт (СИФАМ, Établissement Spécialisé de la Francophonie pour l'Administration et le Management (ESFAM)) организира Летен научен семинар 2021г. на тема „Да преосмислим средата ни в един пост-ковид свят". Семинарът е организиран в сътрудничество със Софийския университет „Св. Климент Охридски", Нов български университет, Техническия университет(София) и френските университети „Париж 1 Пантеон-Сорбона" и „Париж 2 Пантеон-Ассас".

Сесиите включват презентации на изследователски работи по интересни както за професионалисти така и за широката публика теми : автономни и свързани превозни средства, нова междуорганизационна динамика, дигитализация на процесите, международен транспорт, пост-ковид общество и др. Програмата и повече информация може да намерите на сайта на СИФАМ https://esfam.auf.org/seminaire-dete-2021-repenser-lespace-dans-un-monde-post-covid/

Участието в сесиите е свободно както за изследователи и професионалисти, така и за широката публика. Работният език на семинара е френски.

ПРОГРАМА

1