Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Календар Бакалаври / Конкурс за селекция на кандидати за мобилност с цел обучение по Програма „Еразъм+“ през академичната 2019/2020 година

   

21.12.2018

 

 

СУ „Св. Климент Охридски“ обявява конкурс за селекция на кандидати за мобилност с цел обучение по Програма „Еразъм+“ през академичната 2019/2020 година .

Моля да се запознаете внимателно с възможностите за осъществяване на мобилността, указанията за кандидатстване и необходимите документи, в зависимост от факултета в който се обучавате:

 

 

Срок за кандидатстване чрез електронната платформа: 20 февруари – 06 март 2019 г.

 

Очакваме Ви на информационните събития във връзка с програма “Еразъм+” и настоящата кампания:

 

ЕРАЗЪМ ДЕН

10 януари 2019 г.

Отдел “Международно сътрудничество” на СУ “Св. Климент Охридски” организира Еразъм ден, на който ще представим програма “Еразъм+” и партньорските ни университети. Заповядайте, за да разберете какви са възможностите да отидете на мобилност с цел обучение по програмата, да научите как да кандидатствате, да изберете своята Еразъм дестинация, да се срещнете с Еразъм алумни…

 

ИНФОРМАЦИОННА ЕРАЗЪМ СРЕЩА

19 февруари 2019 г.

Информационната Еразъм среща има за цел да запознае студентите и докторантите на СУ “Св. Климент Охридски” с практическите насоки, свързани с кандидатстването по настоящата кампания.

 

Очаквайте скоро повече информация за събитията.