Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Календар Бакалаври / Кариерен форум 4.0 - Заедно сме по-успешни: 24 април 2019, 10:30-15:30 ч.

   

10.04.2019

 

Видео - Кариерен форум 2019 на Стопанския факултет