Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Зам.-деканът доц. д-р Тодор Ялъмов представи програмата E-Commerce Success пред Economy.bg

   

13.10.2019

 

 

В началото на 2019 за първи път в България Стопанският факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Българска е-комерс асоциация стартираха учебна програма ”E-commerce Success” с продължителност от два семестъра, която предоставя познания и практически умения за стартиране, маркетиране и устойчиво развитие на електронен бизнес.

 

 

През октомври предстои да започне второто издание. Доц. Тодор Ялъмов - зам.- декан на Стопанския факултет, разказа пред Economy.bg повече за програмата.

 

Доц. Ялъмов споделя в интервюто, че за първи път в България Софийският университет и партньорите от Е-комерс асоциацията предложиха учебна програма “E-commerce Success” в областта на електронния бизнес, която целеше подпомагане на нови предприемачи и усъвършенстване на съществуващи бизнеси. Над 80% от участниците в първото издание, което завърши току- що, развиват вече свои успешни онлайн проекти.

 

„Удовлетворени сме, че тези предприемачи и бизнеси остават в България и се развиват тук, като голяма част от тях имат възможността и потенциала да излязат и на международните пазари за електронна търговия“, казва още доц. Ялъмов.

 

Цялата програма и всички лектори са публикувани тук: e-success.bg/e-commerce-success-ii