Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / За пета поредна година водещи компании в бизнеса избират студентите на Стопанския факултет

   

16.10.2020

 

 

На 20 октомври ще се проведе Кариерен форум 5.0, част от събитията, с които се чества 30-тата годишнина на Стопанския факултет. По традиция форумът е подкрепен от Германо-бългасраката индустриално-търговска камара, като в събитието ще се включат над 25 водещи работодатели, предлагащи многообрзие от възможности за стаж, работа и кариерно развитие.

career

В отговор на предизвикателствата, наложени от мерките за справяне с пандемията от COVID-19, форумът ще се проведе в дигитална среда в платформата за електронно обучение на СУ. Събитието се радва на голям интерес от страна на студентите и броят на регистрираните за участие ежедневно расте.

Освен като ефективен канал за търсене на работа или стаж, форумът е полезен за запознаване на младите специалисти с многообразието от професии, подходящи за техния образователен профил. Стопанският факултет създава и развива устойчиви партньорства с бизнеса, като подпомага своите студенти за откриване и успешно надграждане на техните кариерни пътеки.