Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Връчване на отличията в конкурса "Млад икономист" 2014

   

11.06.2014

 

В сградата на Федерацията на научно-техническите сюъзи (ФНТС) на 11 юни 2014 г. се проведе официалната церемония по връчването на отличията на участниците в изданието за 2014 г. на конкурса "Млад икономист" под надслов „Гласът на младите за силна икономика" / тема „Зелената икономика-възможности и предизвикателства"

 

От Стопанския факултет докторант Мария Трифонова (катедра Икономика и управление по отрасли) спечели трето място в категория Докторанти, ас. Атанас Георгиев - грамота в същата категория, а от студентите Павлин Бонев спечели специалната награда на Стопанска академия "Д. И. Ценов" - Свищов.

MladI_konomist2014

 

Грамотите на участниците от Стопанския факултет връчи заместник деканът по учебната и международната дейност доц. д-р Теодор Седларски. От името на Ректора на Софийския университет доц. Седларски подари специална допълнителна грамота. Като признание за постигнатите успехи призьорите получиха книги на икономическа тематика от деканското ръководство на факултета.

Mlad_Ikonomist2014-2

 

Софийският университет "Св. Климент Охридски" получи почетна грамота от Съюза на икономистите в България за заслуги и принос за развитието и утвърждаването на Националния конкурс "Млад икономист"

PochetnaGramota-SIB-SU

 

Още снимки от събитието (flickr)