Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Уебинар: Представяне на обновената МП „Финанси и банково дело“ в сътрудничество с Пощенска банка

   

23.08.2021

 

На 1-ви септември (сряда) от 11:00 ч. ще бъде официално представена обновената Магистърска програма „Финанси и банково дело" в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, която се реализира в сътрудницество с Пощенска банка.

PB_SU_News

Научете повече за новия учебен план и модерните дисциплини „Банков мениджмънт“ и „Инвестиционно банкиране“, създадени от над 20 експерти от Пощенска банка, които ще бъдат лектори в програмата. По време на онлайн събитието ще бъдат засегнати и атрактивните възможности за реализация на записалите се магистри. Уебинарът ще представи най-важното около магистърската програма и ще даде възможност на всеки да зададе своите въпроси.

Сред участниците в събитието са: доц. д-р Марселен Йовоган – ръководител катедра „Финанси и счетоводство“, гл.ас. д-р Божидар Недев – ръководител на програмата, както и Йорданка Костова – началник отдел „Работодателски бранд“ и Борислав Попов – мениджър „Развитие на таланти Банкиране на дребно“ от Пощенска банка.

Мащабното партньорството между СУ „Св. Климент Охридски“ и Пощенска банка дава възможност на младите финансови експерти да черпят опит и знания от вдъхновяващи лидери в банковия бизнес. Желаещите да изберат магистърската програма ще получат отлични възможности за динамично професионално развитие.

 

Регистрация за събитието можете да направите на този линк.

Линк за участие в уебинара: https://bit.ly/Web_FinBan