Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Томас Скултети, изпълнителен директор на PARTNERS, ще изнесе пред студентите на Стопанския факултет две гост-лекции

   

04.02.2022

 

Томас Скултети, изпълнителен директор на PARTNERS, ще изнесе за студентите на Стопанския факултет две онлайн гост-лекции през предстоящия семестър. Първата лекция е на тема “Principles of Investing” и ще се проведе на 15 март 2022 (вторник) от 13:00 ч. на следния линк: https://bit.ly/3uoab7g.

скултети

„Парите са служител, който може да работи 24 часа на ден без да се оплаква, без да излиза в болнични, в отпуска и във ваканции. Милиони хора държат парите си в сметки при 0% лихва. В рамките на тази лекция ще Ви представя няколко важни инвестиционни принципа, които ако изберете да следвате, ще бъдете успешни във вашите инвестиции.“

Втората лекция е на тема Sales skills и ще се проведе на 24 март 2022 (четвъртък) от 18:00 ч. на следния линк: https://bit.ly/3onWNMT.

„Успехът ни в училище зависи от това как отговаряме на въпроси, докато в живота успехът ни зависи и от умението ни да задаваме въпроси. В ежедневното си общуване с другите, ние на практика продаваме – продаваме на детето си задължението да си измие зъбите, продаваме на партньора си предложението да гледаме романтичен филм и т.н. Уменията ни да продаваме оказват съществено влияние върху успеха в живота ни, защото ние общуваме с хора навсякъде. В тази лекция ще представя 10 принципа за успех в продажбите, които оказаха положително влияние в кариерата и в живота ми“.