Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Студентите от Стопанския факултет откриха две читални в рамките на нов успешен проект – The Study Corner

   

13.12.2019

 

На 11 декември 2019 в Стопански факултет се проведе събитието „The study corner”, в което студентите от Business Club Academy представиха най-новия си проект, успешно реализиран със съдействието на франкофонската общност.

 

Всеки изявил желание може да посети Читалнята на франкофонската общност – „Le Coin d'etude“, разположена в западното крило на 5-ия етаж на блок 3.

 

Coin-d-etude

 

Другата студентска читалня е в стая 107, на 1-ия етаж в източното крило на блок 3 и е ремонтирана и оборудвана от Индустриален клъстер „Средногорие“ в рамките на партньорството със Стопанския факултет.

 

Srednogorie

 

Читалните може да бъдат използвани от 7:00 до 22:00 ч. всеки делничен ден.

 

Идеята за проекта се заражда, когато студентите изявяват желанието за уединено местенце за учене, което се намира в университета и предоставя комфорт. Осъзнавайки необходимостта от такова място, проектът се задейства и благодарение на усърдната работа на студентите е завършен за по-малко от 3 седмици.

 

Предишни успешни проекти на Бизнес клуб са социалната стая, която внася настроение и след най-дългите лекции, мястото до асансьорите на партера, Cargill стаята и Гаража – места, които видимо спомагат усещането за една по-приветлива и благоприятна студентска атмосфера. Така и най-новото кътче се нарежда гордо до тях.