Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Стопанският факултет и AIESEC-България стартират инициатива за професионално развитие на настоящи и завършили студенти

   

13.11.2020

 

Стопанският факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ и AIESEC-България стартират кампания, целяща да подкрепи професионалното развитие на студентите и възпитаниците на факултета.

AIESEC

Една от основните дейности е регулярното изготвяне на портфолио с предложения за международни стажове, които позволяват усвояване и прилагане на знания и опит в международна среда. В рамките на програмата стажантите ще надградят мрежата си от професионални контакти и ще имат подкрепата на AIESEC през целия процес по кандидатстване и провеждане на стажа.

В зависимост от стажантската програма, участниците ще получават заплата или ще им бъдат покрити разходите по настаняване в съответната държава.

Открийте повече информация за стажовете на aiesec.org или в социалните мрежи. Инстаграм: @aiesecbulgaria, Фейсбук: facebook.com/aiesec.bg.