Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Станете лектор на TEDxVitosha Women: A сега накъде?

   

22.12.2021

 

Отправяме покана към всички студенти на МП „Изкуствен интелект за бизнес и финанси“ и всички студенти на Стопанския факултет, които имат интереси в областта на изкуствения интелект, за събитието TEDxVitosha Women: A сега накъде?.

slider__1920x537_WhatNow2

TEDxVitosha Women: A сега накъде? ще се проведе на 26 януари 2022 г., сряда, от 17:00 ч. до 22:00 ч. в Hyatt Regency Sofia.

Изминалата година преобърна света за много хора и наложи промени в процеси, политики, общества и най-вече – в нас самите. Още по-интересно от „какво беше“ е „какво ще бъде“. На TEDxVitosha Women 2022 ще чуем лектори, които гледат напред – смело и без страх. Ще чуем нови идеи от бизнеса, технологиите, дизайна, науката и културата, за да се вдъхновим и споделим позитивното.

Изпратете своята „идея, която си струва да бъде споделена“ на имейл на tedxvitosha@gmail.com до 5 януари 2022 г. Ще изберем един от вас, който да я представи на сцената на 26 януари.

 

Изисквания:

  • споделете основната си теза на посочения имейл с дължина до една страница А4 формат, като включите и кратко представяне за себе си и вашата мотивация да споделите именно тази идея.

 

За вдъхновение може да разгледате профила на обявените лектори досега и видеата на предишни участници.

За всякакви въпроси, пишете на e.nikolova@premium.bg