Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Среща с учители и директори в рамките на кампанията по представяне на Стопанския факултет в средните училища

   

01.09.2012

 

Днес по покана на Деканското ръководство в Стопанския факултет се състоя среща-представяне на факултета пред учители и директори от средни училища в страната. Обсъдени бяха възможностите за сътрудничество между факултета и елитните гимназии, провеждане на учебни игри и състезания за въвеждане на учениците в управленската и икономическата проблематика, както и привличането на отличилите се като студенти в Стопанския факултет.

Пред преподавателите бяха представени възможностите за получаване на съвременно икономическо образование в СУ "Св. Климент Охридски", международните контакти и успехите в научната и академичната дейност на Стопанския факултет.

Уточнени бяха ключови детайли на предстоящите посещения в средните училища в страната в рамките на постоянната рекламна кампания на факултета в елитните гимназии. Дискусията допринесе за формулирането на множество идеи за съвместни инициативи, повишаване на мотивацията на зрелостниците да кандидатстват в Стопанския факултет, организацията на бъдещи подобни срещи и превръщането им в традиция.

 

Sreshta2

 

Sreshta1

 

Студентски видеоклипове, представящи Стопанския факултет (YouTube)