Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Седмица на Pontica Solutions в Стопанския факултет на СУ

   

31.10.2019

 

Седмица на Pontica Solutions в Стопанския факултет на СУ

 

През изминалата седмица студентите на Стопанския факултет на СУ имаха възможността да се срещнат с част от екипа на Pontica Solutions и да получат информация за кариерните възможности, предлагани от Pontica, както и да научат повече за проектите на компанията. В рамките на споразумението за двустранно сътрудничество между Софийския университет и Pontica бяха организирани две събития – Ден на отворените врати на Pontica и гост-лекция, отворена за всички студенти на факултета.

thumbnail_IMG_5603

По време на Деня на отворените врати, студентите поговориха със специалисти от отдел „Подбор“ на Pontica и получиха полезни съвети, насочени към поддържането на баланс между учебния и работния процес.

thumbnail_IMG_5605

По-късно през седмицата, Павел Спасов изнесе гост-лекция на френски език на тема‘Les nouveaux projets dans la sous-traitance: Secteur RH’ за второкурсниците, посещаващи курса “Бизнес проекти в международна среда”. Павел ръководи екипа, който създава, организира и провежда обучения. В рамките на лекцията, той представи новите видове аутсорсинг проекти в областта на обучението, като обсъди със студентите необходимостта от този вид бизнес, различните етапи от цикъла на едно обучение и кариерното развитие при такива проекти.

През предстоящата академична година мениджмънтът на Pontica ще участва и в други университетски програми, като вече са планирани участия в магистърската програма „Аутсорсинг проекти и компании“ .

thumbnail_IMG_5607
thumbnail_IMG_5626
thumbnail_IMG_5639
thumbnail_IMG_5643
thumbnail_IMG_5648
thumbnail_IMG_5658