Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Сдружение „АМОР“, в партньорство с Фонда на фондовете и Софийския университет в търсене на млади предприемачи из страната

   

27.01.2023

 

Сдружение „Асоциация за международно обществено развитие“, Фондът на фондовете и Софийският университет „Св. Климент Охридски“ канят млади таланти с предприемачески нюх на възраст между 13 и 30 години да се включат в проекта „Инкубатори за иновативни предприятия“, финансиран по програма „Еразъм+“ на ЕС. Стартът е в Пловдив на 19 февруари (неделя) 2023 г., в конферентна зала на Хотел Пълдин КООП (бул. Цар Борис III Обединител 128).

Erasmus_Plovdiv_banner

Основната цел на проекта е да стимулира партньорството между младите предприемачи в страната и местните заинтересовани лица чрез серия от семинари и интерактивни методи на обучение, практически обмен на знания, умения и идеи. Предвиждат се семинари и симулации под формата на ролеви игри. По този начин ще се надградят знанията и уменията на младите хора, свързани с генериране на иновативни идеи, бизнес планиране, предприемачески умения, създаване и финансиране на стартъп начинания, представяне пред инвеститори и др.

Дигиталният въпросник, който ще послужи за подбор на участниците, може да бъде попълнен на следния линк: https://forms.gle/baaZvcZK8iguJZkE6

 

 

*Ако бъдете одобрени за участие в проекта, организаторите ще се свържат с Вас и ще Ви запознаят с детайлите, очакванията и последващите активности.

**Всички участници в проект „Инкубатори за иновативни предприятия” ще получат признание за тяхното участие и усвояването на знания, което може да бъде използвано в тяхното бъдещо развитие, като получат сертификат Youthpass. Този сертификат е инструментът за разпознаване, разработен за проекти, реализирани в европейските програми за младежта. Чрез него участието в подобни проекти може да бъде признато като академичен опит.