Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Предстоящи гост-лекции на Йоанна Томова в курсове по маркетинг за бакалаври и магистри

   

25.10.2021

 

06.11, събота, 14:30 ч. в курс „Marketing and Digital Marketing”

Тема: “NIVEA: the pioneer of modern skincare… or how to build a sustainable brand for more than a century” (лекцията ще бъде представена на английски език)

Класна стая: линк за присъединяване

 

16.11, вторник, 18:15 ч. в курс „Игровизация в бизнеса и обучението

Тема: Геймификация: успешни примери за малки и големи брандове

Класна стая: линк за присъединяване

Гост-лекторът Йоанна Томова е бранд мениджър с опит в сферата на здравeопазването, бързооборотните стоки и козметичната индустрия. Завършила е бакалавърска степен в департамент “Когнитивна наука и психология” в НБУ с фокус върху психология на консуматорите и поведенческа изследователска дейност. Допълва висшето си образование с магистърска степен в Медицинския факултет на University College London с фокус върху здравния мениджмънт и клиничните проучвания. Била е част от Мениджмънт екипа на Световната здравна организация в Женева, където отговаря за имплементирането и комуникацията на здравни политики, вкл. и обществените връзки с държавния сектор в страни-членки на ООН.

От 2018 г. работи в Маркетинг екипа на Данон България, където отговаря за развитието на локални и международни марки в динамичната среда на бизнеса с храни. Понастоящем е бранд мениджър в екипа на NIVEA в Байерсдорф България, където отговаря за ATL активности, анализиране на пазарната обстановка и оптимизация на портфолиото в страната, както и CSR (Corporate Social Responsibility) проекти в подкрепа на неправителствени организации.

imgonline-com-ua-CompressToSize-YJDea7hRa6fy