Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Представяне на новата книга на проф. д.с.н. Цветан Давидков „Изследвания върху културите. Културни ориентири на управлението“ в Литературен клуб „Перото“

   

22.10.2020

 

Началото на академичната година беше отбелязана с редица знакови събития, които отбелязват 30-та годишнина от възстановяването на Стопанския факултет.

В партньорство с Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) беше представена новата книга на проф. д.с.н. Цветан Давидков „Изследвания върху културите. Културни ориентири на управлението“. Събитието се състоя в Литературен клуб „Перото“ в Националния дворец на културата. Книгата беше представена от проф. д-р Даниела Сотирова, която има задълбочен поглед върху проблемите на организационната психология, трудовата етика, организационната култура. Представените идеи и резултати от двадесет годишно изследване върху трудовите ценности провокира задълбочена дискусия, в която взеха участие представители на академичните среди, преподаватели, студенти и професионалисти в областта на развитието на човешките ресурси.

Бяха обсъдени най-новите тенденции, свързани с удовлетвореността на служителите от факторите на трудовата ситуация, мотивация на екипите; условията за успех от компаниите.

1
2
3
4
5