Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Поредицата от обучения за членовете на Бизнес клуб започна с Pitch Bootcamp

   

21.10.2019

Поредицата от обучения на новите членове на Бизнес Клуб започна с кариерното събитие Pitch Bootcamp. „Нашите партньори от Youth Talent Network бяха подготвили не просто поредното кариерно събитие, а ясна формула за успех в кариерен план. То даде практически насоки, от които нашите млади колеги научиха повече за себе си като личности и бъдещи професионалисти“, каза Илия Дечков, Председател на Бизнес клуба.

 

IMG_20191020_093220_593

 

 

Събитието помогна на първокурсниците да се представят пред мениджъри и директори от различни сфери. А най-ценното е, че можаха да ги попитат лично въпросите, които ги интересуваха.

IMG_20191020_093310_270

 

През първия ден учиха как да изградят силен и впечатляващ личен професионален профил, чрез който да стъпят уверено на пазара на труда. Също така научиха как най-добре да подхождат към различните компании и как да изберат тези, които им подхождат най-добре

 

През втория ден приложиха всичко, което са научили на практика и се представиха пред професионалисти от различни бизнеси. Те им дадоха обратната си връзка, съвети за подобрение и контакти, които биха им били полезни, за да постигнат кариерната си цел.

 

Обученията на Бизнес Клуб ще са с продължителност от 2 месеца и вече селектираните 32 първокурсника ще се включат в тях, за да могат да придобият нужният опит, лидерски умения и етика на работа. Това би им позволило да продължат експоненциалното развитие на Бизнес Клуб и Стопански Факултет.