Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Покана за уебинар на тема: "Химическата индустрия в България-възможности за инвестиции", 28 октомври 2021 г.

   

26.10.2021

 

Българска агенция за инвестиции има удоволствието да Ви покани на 28 октомври 2021 г. от 11:00 ч. (EEST UTC +3), да участвате в уебинар на тема: „Химическата индустрия в България – възможности за инвестиции“.

1200x1200_ENGL_28-10-2021-1000x1000

По време на уебинара ще бъдат представени следните теми:

  • Дуално образование и технически специалности;
  • Инвестиционният климат в България. Предимствата, които предоставят мерките за насърчаване на инвестициите и държавните механизми за тяхното осъществяване;
  • Квалифицирана работна ръка, съществуващо инженерно ноу-хау;
  • Установените традиции в България в химическата индустрия.

 

Уебинарът се осъществява с подкрепата на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 (ОПИК) по проект: № BG16RFOP002-2.006-0001 „Повишаване качеството и количеството на услугите на потенциални инвеститори в България“, процедура № BG16RFOP002-2.006 ,,Позициониране на България като позната и предпочитана дестинация за инвестиции чрез подкрепа дейността на БАИ“, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Желаещите да вземат участие е необходимо да създадат персонален профил в платформата и да се регистрират за събитието до 27 октомври: линк за регистрация

Направете вашата регистрация с една стъпка на сайта. Вие ще получите две съобщения на Вашия имейл адрес с информация за успешно създаден потребителски профил за сайта, както и потвърждение на Вашата регистрация за събитието. Успешно създадения профил в сайта и направената регистрация Ви дава възможност да се запознаете с програмата на уебинара, предварително да зададете въпрос към организаторите, както и да се регистрирате и за други предстоящи събития, организирани от БАИ.

Непосредствено преди старта на събитието, достъпете платформата, чрез вече създадения профил, където с бутон Join the event ще можете да участвате на живо.

За контакт и допълнителна информация, както и предварително да зададете въпроси, на които да ви се отговори по време на уебинара: webinars@investbg.government.bg, тел. 0888 351 936, г-жа Розалина Николова.

Искрено се надяваме, че предстоящото събитие представлява интерес за Вас и ще се радваме да имате възможност да присъствате!