Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Покана за участие в съвместен курс на TotalEnergies EP Bulgaria и Стопанския факултет: “Climate Change and Energy Transition”

   

23.02.2022

 

След успешно приключилите първи три съвместни курса на Стопански факултет и инициативата TOTAL Professeurs Associés (TPA), подкрепена от енергийната компания TotalEnergies, започва набирането на участници за следващия курс – “Climate Change and Energy Transition”, който ще се проведе присъствено между 18 и 20 април 2022 г. (в периода 09:30-15:30 ч.) в Стопанския факултет.

TE-Course

Организатор на курса от страна на Стопанския факултет е доц. д-р Атанас Георгиев, декан и ръководител на магистърската програма „Енергийни пазари и услуги“.

Гост-преподавател от страна на Total Professeurs Associés ще е Jean-Pierre Cordier, Vice-President, TotalEnergies Professeurs Associés, Франция.

Участието е безплатно! С предимство са настоящите студенти от Стопанския факултет. За участие моля попълнете РЕГИСТРАЦИОННИЯ ФОРМУЛЯР и го изпратете на посочените във файла имейл адреси.

 

Краен срок за кандидатстване: 10.04.2022 г. Местата са ограничени!

Всички студенти, които запишат курса, трябва да присъстват на лекциите и да издържат изпита в края, за да получат сертификат на TPA и Стопанския факултет.

 

Вижте повече за предишните курсове с подкрепата на Total E&P Bulgaria: