Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Покана за участие в Националния конкурс по одит за студенти „Млад одитор“ – 2020 г.

   

04.03.2020

 

Покана за участие в Националния конкурс по одит за студенти „Млад одитор“ – 2020 г.

 

thumbnail_1

 

През месец март 2020 г. стартира деветото издание на Националния конкурс по одит за студенти „Млад одитор”.

 

Конкурсът се организира от Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) съвместно с одиторски дружества “Ейч Ел Би България” и “Захаринова Нексиа”. Петчленно жури ще оцени представянето на участниците в конкурса и ще определи първите трима от тях, които ще получат финансови награди, финансиране на обучение в образователна степен в избрано от тях висше училище в Р България и едномесечни стажове в компаниите организатори. За други двама участници, предложили оригинален подход при решаването на казусите, са предвидени стипендии за обучение.

 

Целта на състезанието е популяризиране на одиторската професия сред младите хора, както и подчертаването на ролята на одита в обществото.

 

Конкурсът е адресиран към студентите, обучаващи се в професионалното направление „Икономика“, от всички университети и колежи в Р България и чуждестранни висши училища, независимо от степента и формата им на обучение.

 

В последните години в конкурса “Млад одитор” взеха участие студенти от над 11 висши училища в страната.

 

Повече информация за него можете да откриете на сайта: http://mladoditor.vuzf.bg/