Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Покана за международно събитие за младежи SDGs Games в град Зайчар, Сърбия

   

13.09.2021

 

Фондация „Каузи“ кани участници на възраст между 18 и 29 години на двудневно международно събитие в град Зайчар (Сърбия) на 20 и 21 септември 2021 г. Интерактивното международно събитие е насочено към младите хора, които имат собствено виждане за това как ежедневните решения като потребител влияят на глобалните процеси. Интересуват се от екология или от здравословен начин на живот.

thumbnail_image005

Събитието има практическа насоченост и в игрите ще вземат участие младежи от Ниш, Видин, София и Зайчар, а основната цел е да се популяризират Целите за устойчиво развитие на ООН. Основната част от заниманията ще се провеждат на открито и ще включват спортни състезания, викторини и treasure hunting.

Всеки желаещ да вземе участие е необходимо да попълни тази заявка с трите си имена, телефон за контакт и вида документ за преминаване на границата (PCR тест или сертификат за завършена ваксинация).

 

Краен срок за кандидатстване: 15 септември 2021 г., 17:00 часа.

Заявките за включване ще се разглеждат по реда на тяхното пристигане.

 

Тръгване: на 20 септември сутринта от София

Прибиране: на 21 септември следобед до София

Покрити са всички разходи за път, настаняване, изхранване и материали за участие.

 

За допълнителна информация можете да пишете на e-mail: office@kauzi.org или на телефон 0876 247 334. Лице за контакт: Биляна Камбурова