Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Петима младежи бяха Декан за един ден в Стопанския факултет в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“

   

07.11.2019

 

 

Ася, Виолета, Нелина, Светлин и Хана бяха избрани от ръководството на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ за участие в инициативата „Мениджър за един ден“, като заеха позицията Декан и се запознаха с дейностите на ръководството, администрацията, библиотеката и студентските организации.

 

02

 

 

Младите мениджъри бяха посрещнати от декана доц. д-р Атанас Георгиев и зам.-деканите доц. д-р Боряна Богданова, доц д-р Соня Георгиева и доц. д-р Марселен Йовоган. В срещата участва и предишният декан (2015-2019 г.) на Стопанския факултет доц. д-р Теодор Седларски.

 

03

 

Петимата кандидати посетиха лекции по Основи на статистиката и Държавни финанси, срещнаха се с представители на Бизнес клуба в креативното пространство „Гаража“ и се запознаха с дейностите на инспекторите от отделите „Бакалаври“, „Учебен“ и „Международна дейност“.

 

01

 

В края на деня участниците в инициативата помогнаха на доц. д-р Боряна Богданова по казуси от дейността на Стопанския факултет във връзка с инициативите на Кариерния център и Алумни клуба.

 

06

 

Ръководството на Стопанския факултет благодари на участниците за тяхната инициатива и позитивни идеи, както и на Junior Achievement за организирането на „Мениджър за един ден“.