Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Онлайн обучение на тема „Как да подготвя моето CV“

   

12.10.2020

 

Кариерен форум 5.0 вече е съвсем близо!

Ако все още не сте подготвили Вашето CV и имате нужда от професионални насоки, можете да се запишете напълно безплатно за участие в обучение на тема „Как да подготвя моето CV.

career

Обучението ще се проведе на 15 октомври 2020 г. (четвъртък) от 15:00 до 16:00 ч. онлайн. Лектори на събитието ще бъдат Надя Стоянова и Мария Кирова от сектор „Кариерно развитие“, СУ „Св. Климент Охридски“. За да участвате в обучението, е необходимо единствено да изпратите предварително заявка на su_career@uni-sofia.bg. Заявката трябва да бъде подадена до 09:00 ч. на 15 октомври и да съдържа Вашето име, фамилия, курс, специалност и e-mail, с който желаете да се включите в обучението. Вашата заявка ще бъде приета и 10 минути преди началото на обучението, ще получите на Вашия мейл линк за участие.

Ако вече сте подготвили Вашето CV, но искате да получите обратна връзка, не се колебайте да го изпратите на г-жа Надя Стоянова и г-жа Мария Кирова на su_career@uni-sofia.bg.