Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Онлайн месец на кариерно развитие в Стопанския факултет

   

02.04.2020

 

 

От 1-ви до 30-ти април в Стопанския факултет ще се проведе онлайн месец на кариерното развитие. Инициативата стартира с откриването на Онлайн Стопански факултет в рамките на платформата за електронно обучение на СУ „Св. Климент Охридски“. В Онлайн факултета бе отворена рубрика „Кариерен форум 5.0 – Юбилейно издание“, в която всички студенти на Стопанския факултет могат да разгледат видео-визитки на работодатели, осигуряващи гъвкави възможности за работа и стаж.

 

job_fair

 

„Твоето бъдеще е тук. Успехът е в България“ подкрепи инициативата „Онлайн месец на кариерното развитие в Стопанския факултет“ чрез предоставяне на платформата careerpower.bg, в която всички работодатели, подали заявка за участие в „Кариерен форум 5.0 – Юбилейно издание“, могат да се регистрират безплатно и да публикуват обяви за работа и стаж, а всички студенти на факултета могат да създадат свой профил, чрез който да кандидатстват по избраните от тях обяви.

 

Career_meetups

 

За всички студенти, които имат нужда от кариерна консултация, са осигурени онлайн възможности, подробна информация, за които е налична на страницата на Онлайн факултета.

 

След възобновяване на присъствения учебен процес, ще бъде определена и обявена датата, на която ще се проведе „Кариерен форум 5.0 – Юбилейно издание“ в традиционния си присъствен формат в сградата на Стопанския факултет.