Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Официален старт на новата магистърска програма на Стопанския факултет – „Аутсорсинг проекти и компании“

   

14.10.2019

 

 

На 7 октомври беше официално поставено началото на новата магистърска програма на Стопанския факултет – „Аутсорсинг проекти и компании“. Новоприетите студенти бяха приветствани от доц. д-р Николай Нетов, директор на програмата, Илия Кръстев, член на Управителния съвет на Българската аутсорсинг асоциация, и д-р Христина Стоянова, част от преподавателския екип на програмата.

 

Master program start

 

 

Новата магистратура е съвместна инициатива на Стопанския факултет и Българската аутсорсинг асоциация, като част от студентите са номинирани от членове на асоциацията. Учебната програма ще е със силна практическа насоченост и има за цел изграждането на умения и компетентности за решаване на реални бизнес задачи в различни области на аутсорсинга и офшоринга. Всички курсове ще се водят от специалисти с голям опит в академичната сфера, както и от представители на компаниите, членуващи в Българската аутсорсинг асоциация.