Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / На 25 април ще се проведе дискусионен форум на тема „Equality in Law and through Law“

   

09.04.2024

 

На 25 април 2024 г. от 17 часа в зала 224 на Ректората на СУ „Св. Климент Охридски“ ще се проведе дискусионен форум на тема „Equality in Law and through Law“.

По време на форума доц. д-р Савина Михайлова-Големинова ще представи част от доклад, подготвен за предстоящия конгрес на Европейската асоциация на данъчните професори (EATLP) в Антверпен.

Equality 03.2024_1@1.5x

Активностите са в изпълнение на проектни дейности по дейност т. 3.3. „Международно сътрудничество в стратегическите области на висшето училище“ по проект BG-RRP-2.004-0008 „Софийски университет - Маркер за Иновации и Технологичен Трансфер“ (SUMMIT - Sofia University Marking Momentum for Innovation and Technological Transfer). Доц. д-р Савина Михайлова-Големиновa е член на Европейската асоциация на данъчните професори (EATLP) и на Международната фискална асоциация (IFA), представител за България в женската й секция.

Проф. Lise Chatain, Université de Bourgogne, национален докладчик за Франция за конгреса на EALTP, ще запознае аудиторията с добрите практики на Франция.