Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / На 10 декември, 2020 г., екип от ТМФ България гостува на Стопански факултет

   

16.12.2020

 

За поредна година управителят на компания ТМФ България, г-н Стефан Димитров (FCCA) и г-жа Диана Петкова (FCCA), старши мениджър „Счетоводни и данъчни услуги“, изнесоха онлайн гост-лекция в часовете по дисциплината „Финансово счетоводство“. Студентите-бакалаври от спец. „Икономика и финанси“ и спец. „Стопанско управление“ имаха възможност да се запознаят със спецификите на модела на счетоводно отчитане на имотите, машините и съоръженията и представянето им във финансовите отчети на предприятията. Гост-лекторите илюстрираха представения материал с множество казуси от тяхната богата счетоводна практика, свързана с прилагането на Международните стандарти за финансово отчитане.

ТМФ България и Стопански факултет са дългогодишни партньори и проведената гост-лекция е част от инициативите, които компанията ще реализира през настоящата учебна година.

 

thumbnail_Picture