Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Международен докторантски семинар „Управление на иновациите и дигитална трансформация на индустрията и работата: Тенденции и изследователски методологии“

   

11.03.2021

 

Стопанският факултет в партньорство с Университета Фридрих-Александър в Ерланген-Нюрнберг и Университета на Версай ен Сен Куентен ан Ивелин организира докторантски и постдокторантски семинар.

Картина1

Над 25 докторанти и 10 постдокторанти участват в работата на семинара. Целта на семинара е да предостави възможност за осъществяване на контакти на нашите докторанти с други изследователи, които работят по сходни теми за да може да се обменят идеи, данни и методологии и да се формират международни изследователски групи. Можете да участвате в днешната работа на семинара в MS Teams.

В работата на семинара участват и изявени студенти или завършили магистърските ни програми, които имат интерес от продължаване на квалификацията си в докторантура. В духа на разширяване на възможностите пред нашите студенти Университетът в Кипър ще представи възможности за стипендии за докторантури, както и областите на изследвания при тях от 16:00 ч. българско време тук.