Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Мениджър на глобални стратегически партньори на HP изнесе гост-лекция в Стопански факултет

   

28.12.2020

 

Пол Колис, който управлява глобални стратегически партньори на HP Inc, изнесе гост-лекция пред студентите на магистърската програма „Аутсорсинг проекти и компании“ . Колис представи видове договори при аутсорсинг, промените, които настъпват в аутсорсингa в резултат на пандемията, както и уроците, които той е научил от своите грешки в бизнеса през годините.

 

-2

 

Презентацията е част от серия от гост-лекции на експерти с богат практически опит в рамките на курса „Управление на аутсорсинг проекти и компании“, воден от д-р Христина Стоянова. В началото на декември Иван Георгиев, главен изпълнителен директор на Pontica Solutions, представи етапите, през които преминава един аутсорсинг проект, както и някои добри практики за предоставяне на добавена стойност на компании-клиенти от страна на доставчиците.

 

-3

 

Д-р Стоянова благодари на експертите за включването им в учебния процес, тъй като, както заяви Колис по време на своята лекция, „като помагаме на студентите да са по-успешни в бизнеса, светът ще стане едно много по-добре място“.