Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Лиа Катерова от Стопански факултет със злато в Държавното първенство по таекуондо

   

06.03.2020

 

Лиа Катерова от Стопански факултет със злато в Държавното първенство по таекуондо

 

„Да помагаш на другите да се развиват и да успяват в живота е награда сама по себе си, която има стойност само когато не очакваш нищо насреща“

Чой Хонг Хи, създател на Таекуондо

 

Лиа Катерова от 4 курс „Стопанско управление“ спечели две отличия в държавното първенство по таекуондо ITF, провело се в гр. Благоевград от 14 до 16 февруари. Нашата студентка спечели първо място в категория спаринг за жени 67 кг. и второ място в категорията силов тест.

 

-1

 

Лиа има нужда от подкрепа за участие в подготвителния лагер на националния отбор и участие в европейското първенство по Таекуондо ITF в Прага през април. Можете да го направите през страницата й в Collectim или чрез директен превод по банковата й сметка в Уникредит Булбанк: BG21UNCR70001523364128.

Лиа се представи отлично през зимния семестър в часовете по е-бизнес и дигитален маркетинг. Нейният проект в e-Commerce Success Academy беше електронен магазин за сребърни бижута. Сега й предстои да приложи на практика уменията по дигитален маркетинг в кампанията за набиране на средства за участието й в европейското първенство.

Упоритостта, отдадеността и концентрацията в спорта често са корелирани с успеха в бизнеса и ние пожелаваме на г-ца Катерова успешно представяне в Прага, завършване на бакалавърската й степен при нас и развитие в бизнес кариерата й!