Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Курс: Застраховане на отговорности и рискове в строителството - начало 07 декември 2019 г., от 09:30 ч., лектор Таня Боева, Dip Cll

   

12.11.2019

 

Обучение на тема „ Застраховане на отговорности и рискове в строителството“

 

Центърът за образователни услуги на СУ „Св. Климент Охридски“ включва в програмата си нов курс адресиран към професионалистите от застрахователната сфера. Курсът третира комплексната тема за застраховането на отговорности и рисковете в строителната дейност, като поставя във фокус основните застрахователни продукти, които ги покриват. Участниците в обучението ще получат структурирана и практически полезна информация, чрез която да изградят и обогатят знанията си в тази специфична сфера на застраховането. Повече за програмата на курса можете да намерите тук

Курсът ще бъде воден от доц. д-р Николай Нетов ( директор на магистърската програма Дигитална трансформация в застрахователният бизнес) и г-жа Таня Боева, професионалист с дългогодишен опит в областта на застрахователния бизнес. бизнес. Таня Боева има дългогодишна и успешна кариера в „ ДЗИ - Общо застраховане “, където е разработвала застрахователни продукти в областта на строителната дейност, изготвяла е оферти и договори за сложни строителни обекти, а също така е била и ръководител на проекта по имплементиране на Кодекса на застраховането и Директивата за разпространение на застрахователни продукти в същата компания. Таня Боева е завършила „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, придобила е следдипломна квалификация „Diploma in insurance“ от Chartered Insurance Institute (UK) и е участвала в много обучения и семинари в международна среда.
11

 

 

В този курс тя обединява опита си от българския застрахователен пазар и знанията си от правната и застрахователната област, за да представи една сложна тема в разбираем и практически полезен контекст.

За кого е подходящ курса?

Обучението е насочено към работещи в застрахователния бизнес – брокери, агенти, застрахователи експертки, които желаят да получат задълбочени знания за специфичните рискове и застраховки, включени в програмата. Не е необходима предварителна подготовка или опит в областта на застраховането на отговорности и рискове, свързани със строителната дейност.

 

Сертификат за професионално обучение

Участниците в курса ще получат Сертификат от Центъра за образователни услуги на Софийския Университет „Св. Климент Охридски“. Сертификатът, удостоверява, че участникът е преминал 12 часа професионално обучение в съответствие с изискването на Кодекса на застраховането за ежегодно продължаващо професионално обучение на лицата, заети с разпространение на застрахователни продукти.

 

Курсът е двудневен и ще се проведе на 7 и 8 декември, 2019 в кампуса на Стопанския Факултет на Софийския Университет в София, на бул. "Цариградско шосе" № 125, блок 3, в зала 317 с начало 9,30ч. във всеки от дните.

 

Ако желаете да участвате или да запишете за участие свои служители е необходимо да попълните приложения в линка по-долу формуляр. Потвърждение на регистрацията си ще получите на посочения от Вас имейл адрес. Записването е до 1 декември, 2019г.

 

За регистрация за участие, кликнете тук

 

Таксата за записване на един участник е 400.00лв. Таксата се заплаща преди началото на курса на касата на Стопански факултет.

 

За повече информация и въпроси: ins_trainings@feb.uni-sofia.bg